JavaScript är inaktiverat i webbläsaren, läs mer här.

Systemutvecklare Java/Webb

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill utveckla våra webbapplikationer med tekniker som Java EE och Angular.

Du kommer att ingå i ett agilt tvärdisciplinärt team. Tillsammans med verksamheten genomför teamet kravanalys, design, utveckling, test och driftsättning. Du bidrar till helheten utifrån ditt perspektiv som systemutvecklare.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande med goda möjligheter till kompetensutveckling. Du kommer att få uppgifter med svårighetsgrad och ansvar utifrån din erfarenhet och ditt intresse.


Kvalifikationer

Du har högskoleutbildning inom datateknik, systemvetenskap eller motsvarande kunskaper. Du har ett stort intresse för programmering, och gärna Java eller webbutveckling som din specialitet. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av nämnda arbetsuppgifter men du kan även vara nyutexaminerad.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av några av följande tekniker, komponenter eller metoder:

- Frontend: HTML, CSS, JavaScript eller gärna något webbramverk som t ex Angular

- Backend: Java EE (JPA, EJB, Web services, REST) och Java 8

- DevOps: Maven, Jenkins, GIT, SonarQube, JIRA, Confluence, HipChat, JUnit, JMeter, Selenium och Arquillian

- Metodik: Scrum – gärna erfarenhet och intresse av att arbeta i olika roller

Som person är du lösningsorienterad, flexibel och självgående. Du gillar utmaningar, har god analytisk förmåga och lätt för att samarbeta. Självklart står du bakom vår värdegrund – lyhördhet, återkoppling, arbetsglädje och helhetssyn.


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Tillträde enligt överenskommelse.

Antal platser: 1
Lön: Domstolsverket tillämpar individuell lönesättning.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-05-02
Arbetsgivarens referensnummer: 0644-2018
Ansök här


Kontakt

Markus Erlandsson
Enhetschef
0705-35 96 02

Anna Kronander (SACO-S)
073-140 38 44

Magnus Danielsson (ST)
036-15 53 63


Övrigt

Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart du har möjlighet.

Placeringsort Jönköping.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Om Domstolsverket

Vi behöver fler som vill göra samhällsnytta! Vill du jobba med själva hörnpelarna i vårt demokratiska samhälle? Då skall du komma och arbeta med oss.

På Domstolsverkets IT-avdelning jobbar vi med moderna tekniker och arbetssätt för att lösa Sveriges Domstolars behov av IT. Just nu står vi inför många spännande utmaningar för att digitalisera verksamheten.

Totalt är vi 100 kollegor på avdelningen, som arbetar brett inom många olika områden. Vi bidrar med helhetssyn, innovation och kundfokus. I vårt engagemang ligger snabbrörlighet, tillgänglighet och samverkan för att nå resultat. Tillsammans med dina kollegor kommer du att realisera Sveriges Domstolars befintliga och kommande behov av IT.

Hos oss jobbar alla med ständiga förbättringar och bidrar till arbetsglädje!

Domstolsverket arbetar med administration och utveckling för Sveriges Domstolar, som omfattar ett 80-tal olika domstolar, myndigheter och nämnder där cirka 6 800 personer arbetar. På Domstolsverket arbetar cirka 390 personer och myndigheten är placerad i Jönköping, där vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter i en trivsam och utvecklande miljö.