JavaScript är inaktiverat i webbläsaren, läs mer här.

Sommarnotarie

Inledning

Gävle tingsrätt är allmän domstol med Gävle, Sandviken, Hofors och Ockelbo kommuner som domsområde. Tingsrätten handlägger tvistemål, brottmål, ärenden och konkurser. Tingsrätten har omkring 35 anställda.

Arbetet innebär (Arbetsuppgifter)

I arbetet som sommarnotarie ingår att bland annat protokollföra vid förhandlingar, delta i beredningen av mål och ärenden, skriva förslag till beslut samt göra rättsutredningar. Även registratorsgöromål.

Vi söker dig som(Kvalifikationskrav)

Du ska ha slutfört kurserna process- och straffrätt i juristutbildningen. Du ska ha goda betyg från genomförda delar av juristutbildningen, vara noggrann och ha god samarbetsförmåga.


Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid
Sysselsättningsgrad: 100 %

Antal platser: 1
Lön: Månadslön


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-02-28
Ansök här

Kontakt

Anna Strand
026-17 67 02


Övrigt

När Sveriges Domstolar rekryterar framtida medarbetare är det viktigt att vi får rätt person på rätt plats och som har ett inkluderande synsätt. Det är också viktigt att vi hanterar alla som söker jobb hos oss rättvist och att vårt urval bygger på kandidaternas kompetenser och meriter. Därför tillämpar vi kompetensbaserad rekrytering.


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Om Gävle tingsrätt