JavaScript är inaktiverat i webbläsaren, läs mer här.

Nyköpings tingsrätt söker en domstolshandläggare

Inledning

Nyköpings tingsrätt är en allmän domstol med 36 medarbetare belägen intill hamnen i Nyköping. Tingsrätten handlägger brottmål, tvistemål, konkurser och övriga domstolsärenden och är uppdelad i tre målenheter och en administrativ enhet. I tingsrätten finns domare, beredningsjurister, notarier och domstolshandläggare.

Arbetsuppgifter

Domstolshandläggaren kommer i första hand att arbeta med administrativa arbetsuppgifter som telefonväxel, reception, postöppning, registrering, äktenskapsskillnader, domstolsärenden och konkurser. Arbetet som domstolshandläggare innefattar mycket kontakter med allmänheten och ställer höga krav på medarbetarens noggrannhet och omdöme. Det krävs god förmåga att samarbeta.

Kvalifikationer

Vi önskar att den nya medarbetaren har treårig gymnasieutbildning. Högskoleutbildning är en merit. Detsamma gäller tidigare erfarenhet från arbete i domstol. Vi kräver god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning på heltid, med sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Individuell lönesättning tillämpas. Tingsrätten eftersträvar en jämn könsfördelning bland de anställda och värdesätter de kvalitéer som tillförs av etnisk och kulturell mångfald.

Ansökan

Välkommen med din ansökan med personligt brev, cv, betyg, referenser och löneanspråk. Sista ansökningsdag är den 22 februari 2019. Nyköpings tingsrätt, Box 333, 611 27 Nyköping. Vi tar även emot ansökningar via e-post till nykopings.tingsratt@dom.se

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

 

  


Anställningsvillkor

Anställningsform: Provanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Sysselsättningsgrad: 100 %

Antal platser: 1
Lön: Månadslön


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-02-22
Arbetsgivarens referensnummer: 8-2019
Ansök här

Kontakt

Helén Stenberg, administrativ chef
0155-120433

Annika Sandström, ST inom Sveriges domstolar
0155-120 403

Åke Söderlind, Jusek
0155-120 442


Om Nyköpings tingsrätt